ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΚΔΟΤΗ

Publicspace by Kostas Kourounis

Ο Κώστας Κουρούνης γεννήθηκε στην Αθήνα το 1961. Σπούδασε πολιτικός μηχανικός με διπλωματική στην θεωρία της ελαστοδιάχυσης με διαφορικές εξισώσεις. Είναι αναλυτής χωρικών πληροφοριών, ειδικός στα Geographic Information Systems. Από τα μέσα της δεκαετίας του ’90 αναπτύσσει βιβλιοθήκες χωρικής πληροφορίας με έμφαση στη πολεοδομία, την χωροταξία, τις μεταφορές και το περιβάλλον. Γράφει εφαρμογές σε AutoLisp και VLisp για το περιβάλλον της Autodesk, σε Arc/Pyhton για το ESRI/ArcGIS και σε VB.NET για Access databases.

Ελεύθερος επαγγελματίας από το 1987 μελετητής πολεοδομικών, ρυθμιστικών μελετών και ιδιωτικών πολεοδομήσεων οικοδομικών συνεταιρισμών με έμφαση στη χωρική οργάνωση παραγωγικών δραστηριοτήτων, τη ρύθμιση θεμάτων συγκρούσεων χρήσεων γης, την διαχείριση περιοχών αυθαιρέτων, τις περιοχές εξόρυξης και ιχθυοκαλλιεργειών, τις ζώνες μεταποίησης, τις τουριστικές περιοχές και τις περιοχές λειτουργίας μεταλλουργικών και χημικών βιομηχανιών.

Είναι μέλος του Τεχνικού Επιμελητηρίου Ελλάδας (ΤΕΕ), του Συλλόγου Πολιτικών Μηχανικών Ελλάδας (ΣΜΠΕ), του Συλλόγου Ελλήνων Πολεοδόμων Χωροτακτών (ΣΕΠΟΧ) και Δικαστικός Πραγματογνώμονας Αθήνας.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ ΤΟΥ

223FansLike
202FollowersFollow
3,517FollowersFollow